Hellooo

Tjenare! 

Jag heter johnny och tillsammans med min vän kristoffer ska vi nu starta igång denna blogg som kommer att handla om allt mellan himmel och jord. Vi kommer att prata om oss själva och våra tankar men antagligen allra mest om vårt gemensamma stora intresse för spel. Vi båda två är gamers och jobbar faktiskt numera på heltid med just gaming. Jag, Johnny är 17 år gammal och kristoffer är 20, vi träffades genom spel-världen då vi länge spelat i samma klan. Vi är nu väldigt nära vänner idag och träffas även och göra andra saker tillsammans då vi bara bor några mil ifrån varandra. Jag bor i stockholm och kris i uppsala. Vi ses ibland och umgås, oftast i huvudstaden, går ut och festar, fikar, gymmar, spelar basket, ja vanliga grejer helt enkelt. 

Vi båda bor fortfarande hemma hos våra föräldrar och jag trivs bra där, jag går ju fortfarande i skolan även om jag jobbar heltid med gamingen så jag har ganska fullt upp. Mina föräldrar hjälper mig väldigt mycket med allt runt omkring så jag hinner med allt. Det uppskattar jag väldigt mycket. Min dröm är och har ju alltid varit att kunna få jobba med det jag älskar och är bra på liksom. Mamma och pappa gör det möjligt för mig att göra det, även om dom klagar på elen och rörligt elpris ibland då mitt spelande drar ganska mycket ström där hemma, vad dom säger iallafall.. Haha.

Det ska blir kul att få skriva av sig lite här och är det så att ni har några frågor om spelandet och hur det är att jobba professionellt inom det vilket fortfarande inte är så vanligt hade det varit kul att svara alla frågor ni kanske har om det?

Vi hörs, tjatja

Monitor, Binary, Binary System, Computer, Binary Code


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *