Hundliv…

Tja, Kristoffer här!

Ledsen att det dröjt så länge för mitt första inlägg. Som Johnny så har jag haft sjukt mycket att göra på sista tiden. Inte bara med gamingen utan med allt! För att göra saken värre lastade mina päron av deras gulliga lilla hund Leo hos mig förra veckan… dom ska nämligen ut på långresa :).

Inte så att jag gnäller, jag gillar hundar :). Dock så var jag oförberedd på hur mycket jobb en hund innebar. Inte bara ska jycken ut flera gånger om dagen, han ska också matas och han envisas med att kela HELA tiden… det har varit ett riktigt hundliv haha ;). Speciellt eftersom päronen glömde att skicka med tillräckligt mycket hundmat och hundgodis… och när jag gick ut med Leo i morse så såg jag att stackarn frös så han skakade, de hade nämligen även glömt att skicka med ett typ hundtäcke. Därför har jag under förmiddagen fått researcha hundtäcken till små hundar. Kanske inte mitt favoritämne här i världen men det är schysst att arbeta med gaming, då kan man vara flexibel med när man ska jobba.

Apropå hundar så har min kusin som vi kan kalla för Retro-Robert alltid skämtsamt avfärdat Leo eftersom han är en så liten hund! Robert försöker alltid bonda med mig genom spel, trots att han inte spelat något nytt spel sedan typ 02… så hans argument gentemot Leo brukar typ vara att han vare sig är lika stor och blodtörstig som en zombie-hundarna från Resident Evil eller en fyrhövdad best som Cerberus från HoMM3…. men vad gör det, speciellt när han är så här söt:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *