Att hitta investering

Googla på: lån till företag tips. Vad får man fram då? En himla massa information om hur man kan få pengar för att stötta eller starta sin verksamhet. Det är dagens ämne i vår blogg. Idag ska vi prata om olika sätt att finansiera ditt företag.

Vi börjar då med lån, det är kanske det man tänker på först när man är i behov av pengar för sin verksamhet men förutom det finns det andra sätt att få pengarna. Ett exempel på detta är crowdfunding.

Fenomenet började för inte många år sen men det slog verkligen igenom då människor verkligen hittade ett sätt att finansiera sina idéer. Crowdfunding är inte bara till för att hitta investering i företagsidéer utan finns även till för andra projekt, så som exempelvis en samling av pengar till en operation man inte har råd med, ett socialprojekt som kan förändra människors liv men även för folk som vill starta företag. Inom crowdfunding kan det vara folk som investerar andra donerar, det beror på vad de som ger pengar vill ha utav projektet du presenterar för dem. Det finns många plattformar där ute, några är mer allmänna där du kan starta en crowdfunding om vad som helst, men det finns andra som är mer nischade.

Det viktiga är att du ska göra en bra research innan du börjar tänka på att starta en crowdfunding. Det är bra om du kan ta reda på så mycket du kan om crowdfunding och vilken plattform som kan passa din idé bäst.

Att jag skriver om det här, det är främst för att ge dig en möjlighet till olika investeringsformer. Självklart kan ett lån vara lika bra som crowdfunding, det beror helt på vilket typ av projekt du ska driva fram. Så, se dig för, kolla på dina möjligheter. Ni kanske hittar det ni behöver där ni minst anar det!

Förresten det är Kristoffer som skriver här!

Ha det bra, så hörs vi under julen eller 2020.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *