Blizzard

Hej Jhonny här!


Jag har börjat spela ett spännande spel. Heroes of the Storm, utvecklat av samma amerikanska bolag som har utvecklat spel som Starcraft, Diablo, Hearthstone, Overwatch men kanske den mest kända World of Warcraft eller WoW som det kallas i folkmun, kanske ni känner till dem? Det kanske är så att ni spelar ni med, isåfall adda Humle till er lista, så hittar ni en bra spelpolare.

Spelutveckling är kanske en av de absolut coolaste saker jag vet om inom programmering. Det finns så mycket man kan göra, det är nästan så att, det du kan drömma om, kan du programmera. Vilket ger så många möjligheter inom fältet. Det är dock ett mycket svårt fält att ta sig in. Det bjuds på många intressanta jobb men just på sådana stora företag är det svårt att komma in och få bra jobb, man måste vara riktigt bra.

Om du är en entreprenör, så kan jag rekommendera att starta ett spelutvecklingsföretag. Sen är det bara att anlita mig och mina vänner, sen skapar vi nästa stora titeln. Easy peacy leamon squishy!

Nä, skämt åsido, om du är en person med mycket pengar som vill investera i något, investera i spelutvecklingsförtag, man vet aldrig om just ditt företag blir nästa stora candy crush eller world of warcraft, det vore ju inte så dumt, tycker du inte det?

Förresten om ni vill lira HOTS (Heroes of the Storm), så på riktig, adda mig som Humle, så lirar vi lite, det är ett roligt spel där man är 5 spelare mot 5 spelare, spelet till skillnad från många andra MOBA-spel erbjuder många olika spelplan och avsikten är att man ska möta varandra, döda varandra ett antal gånger, ta ner deras torn som skjuter på dig, få exp och som sist komma till deras ”core” och förstöra det sen. Spelet erbjuder många olika karaktärer men många olika förmågor som är roliga att testa och deras AI är inte så himla dålig.

Vi hörs på spelet, god jul och gott nytt år!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *