Mer erfarenhet…

Hej

Det är Kristoffer här, det är jag som är 20 bast men som blir snart 21 hehe.

Som ung är det inte så enkelt att hitta jobb, det är ett känt faktor men vi som kan programmering verkar vara attraktiva för många arbetsgivare. Min dröm är att utveckla mitt egna företag i framtiden, att jag ska kunna driva och utveckla ett företag inom spelutveckling men innan vi är där (och då säger jag VI för att jag räknar med att ha med Jhonny).

MEN, jag är väl medveten om att jag måste skaffa mig mycket mer erfarenhet, mer kunskaper och fler kompetenser innan jag och Jhonny kan starta ett bolag. Från min sida, så håller jag på att leta efter fler jobb. Jag gör ju lite små saker, projekt men jag skulle vilja ha något mer stabilt där jag kan utvecklas mer. Jag har börjat komma i kontakt med sandahem, ett bolag inom personlig assistans, de är i behov av en webbmaster som då och då kan fixa, uppdatera, fixa buggar, utveckla eventuella saker och jag tror de kan vara intresserade av att anställa mig. Det hoppas jag illa fall, deras behov av en webbmaster är nog det jag behöver för att bli ännu bättre, plus att jag kan få ett gedigen erfarenhet på min portfölj av arbeten.

Sen är det ju också den delen av att sköta ett bolag, det tror jag kommer bli intressant att lära sig, jag funderar nämligen på att försöka hitta någon kort utbildning eller kurs på universitet om att lära mig sköta ekonomin i ett bolag. Jag vill ju kunna förstå hur det där funkar och för att vara ärliga, så tror jag att Jhonny inte är någon mattegeni, så det ansvaret kommer nog ligga hos mig.

Ja, det är illa fall en liten uppdatering från min sida och det som händer hos mig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *